Als er problemen zijn kunt u deze steeds melden bij onze live support.

Advertentie


Social Media


Nieuws Berichten

Hartelijk welkom op de gloed nieuwe website van webfreelancer.

Hosting Service

Ben je op zoek naar betaalbare webhosting?

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf. Hosting kan onderverdeeld worden in verschillende soorten: Gratis hosting: meestal met beperkte mogelijkheden. Het draaien van scripts (bijvoorbeeld PHP) en het voeren van een eigen domeinnaam is vaak niet mogelijk tenzij men deze aankoopt. Schijfruimte en bandbreedte zijn meestal ook beperkt. Soms voegt de hostingfirma reclameboodschappen toe aan elke pagina. Hidden webhosting: Hidden ('verborgen') webhosting services op het dark web met behulp van het Tor-netwerk. Voorbeelden van dergelijke webhosts zijn Freedom Hosting II en het voormalige Silk Road.

Shared hosting: hierbij worden meerdere (het aantal is verschillend) websites op dezelfde server geplaatst. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat de ene website de andere doet vertragen of zelfs crashen. Dit kan voorkomen als er een zware webshop mee draait op de machine. Vaak worden deze dan op advies van de share verwijderd naar een eigen VPS. Reseller hosting: bestemd voor wie zelf een webhost wil worden. Voorziet in een hoge schijfruimte en bandbreedte die verdeeld kan worden over alle sites die de gebruiker erop wil plaatsen. Te vergelijken met shared hosting, maar de afnemer heeft meer vrijheid en kan zelf webhosting verkopen.

Virtual Private Server (VPS) hosting: hiermee kan één fysieke server meerdere virtuele servers huisvesten. Elke klant heeft dan beheerder of root-rechten om de server te configureren en gebruikers rechten toe te kennen. De klant kan een VPS ook voor andere toepassingen dan websites gebruiken. Als een virtuele server crasht, dan hebben de andere klanten daar geen last van. Processorcapaciteit en bandbreedte naar de harde schijf worden wel gedeeld door de klanten. Cloud hosting: een nieuwe vorm van hosting op geclusterde (aan elkaar gekoppelde) servers waardoor een grote schaalbaarheid ontstaat. De voordelen zijn betere beschikbaarheid, grotere betrouwbaarheid en hogere snelheid.

Heb je nog meer vragen, durf deze dan gerust even aan ons te stellen! Wij helpen u graag verder met al u vragen.

Free

FREE

Bandwidth (MB) 1.000

Disk Space (MB) 1.000

Domains 1

Sub-Domains 0

Email Accounts 1

MySQL Databases 1

Ftp Accounts 1

Premium

‎€ 19 / per month

Bandwidth (MB) Unlimited

Disk Space (MB) Unlimited

Domains 10

Sub-Domains 10

Email Accounts 10

MySQL Databases 10

Ftp Accounts 10

Beginer

‎€ 8 / per month

Bandwidth (MB) 100.000

Disk Space (MB) 100.000

Domains 5

Sub-Domains 5

Email Accounts 5

MySQL Databases 5

Ftp Accounts 5

Medium

‎€ 12 / per month

Bandwidth (MB) 500.000

Disk Space (MB) 500.000

Domains 7

Sub-Domains 7

Email Accounts 7

MySQL Databases 7

Ftp Accounts 7


Advertentie

© Copiright 2020