Als er problemen zijn kunt u deze steeds melden bij onze live support.

Advertentie


Social Media


Nieuws Berichten

Hartelijk welkom op de gloed nieuwe website van webfreelancer.

Woordje uitleg over het bewerk systeem

We hebben een goed werkend systeem ontwikkeld om alle leden te bewerken op je spel.

MijnMaffia.nl is een online platform waar je zelf een eigen online webbrowser game kan beginnen, dit zonder enige kennis van code taal. Mijn Maffia is zo gemaakt dat een klein beetje kennis van html al genoeg is om zelf je eigen spel helemaal aan te passen. Zo kan je bv een eigen layout optie kopen en zelf een unieke layout maken. Je kan dus eigenlijk zomaar een eigen spel beginnen en geld verdiennen!

Vele onder ons hebben dan ook al een eigen spel. Wat hebben wij nu gemaakt? Wat is een bewerk systeem? Iedereen weet dat je als admin van je spel je leden kan bewerken, zoals bv een prijs uitreiken als deze gewonnen is, of andere dingen. Wij hebben nu een extern systeem gemaakt. Jij als admin/eigenaar kan in het systeem met het door ons opgegeven wachtwoord en jouw persoonlijke link een invoer ingeven in jouw systeem! Wat gebeurd er dan precies? Een robot begint dan op je site te bewerken hij leest de extrerne invoer en gaat deze een voor een netjes afwerken.

Heb je nog meer vragen over het systeem en hoe de werking er van is? Durf dan gerust even een vraag aan ons te stellen! Wij helpen u graag verder met al u vragen.


MijnMaffia Bewerk Systeem Overzicht

StraatBaas.Net
straatbaas.net

Maffia4maffia.nl
Maffia4maffia.nl

Secretcrime.nl
secretcrime.nlMafia4live.nl
mafia4live.nlCore-crime.nl
Core-crime.nlCosanostra.nl
Cosanostra.nl


MijnMaffia Bewerk Systeem Informatie


Advertentie

© Copiright 2020